Skip to content

Biserica Harul - Siret

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Biserica Harul - Siret
 
Săptămâna 35 din 2017

Motive de rugăciune:

1. Fam. Prilipceanu Marlena si copiii;

2. Zsolty Nagy - Peru;

2. Ptr oamenii de pe străzile Petrariei  și Pinului.

 

 
In fiecare Miercuri la ora 9.00 dimineața adunarea din Siret se roagă pentru orașul nostru, iar seara de la 18.00 pentru nevoile bisericii Harul si pentru mântuirea sufletelor.
 
 
Versetul săptămânii 35/2017
1 Cor. 10:13  Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita a pregătit și mijlocul să ieșiti din ea, ca s-o puteți răbda.    
Salutul bisericii în 2017

Matei 25:13 -  De aceea, preaiubiții mei fraţi, fiţi tari, neclintiți, sporiți totdeauna în lucrul Domnului, căci știți că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică .
 

 

Mesaj de bun venit!

Bine ați venit pe site-ul Bisericii Creștine după Evanghelie Harul din Siret ! Ne propunem să fim de un real folos pentru oamenii care îl caută pe Dumnezeu cu sinceritate și dedicare. Moto-ul bisericii noastre este: Vrem să fim o familie … scop pe care ne-am așezat de ceva timp și lucrăm în această direcție. Ne-am mai propus în anul 2017 să fim de folos comunității noastre rugându-ne pentru ei, slujindu-i pe cei nevoiași cu o supă caldă în fiecare sâmbătă și suntem preocupați în așteptarea și grăbirea venirii lui Hristos. Continuăm să ne rugăm pentru fiecare familie din biserica noastră, să fie un model în ce privește viața de credință, ne rugăm pentru familii de misionari plecate în alte colțuri din lume și pentru oamenii din câte două străzi din orașul nostru. Vă invităm să fiți alături de noi în rugăciune oriunde v-ați afla, orice sugestie de la oamenii de bine poate fi expediată pe emailul bisericii la secretariat, iar pentru întrebări de interes spiritual puteți aborda prezbiterii bisericii. Vă dorim un timp binecuvântat de Dumnezeu împreună cu noi !

Evenimente

 Biserica din Siret se roaga in mod special ptr fratii si prietenii adunarii noastre:

- pentru mântuirea a cat mai multe persoane din or. Siret !

- fam Marianciuc Emilian, plecați misionari în Malawi

- ptr fratii plecati la lucru;

- ptr locuri de munca;

- ne rugam ptr orasul nostru: ptr primar, viceprimar, consilieri, ptr cei ce lucreaza in sanatate, politie, invatamant, implicati in afaceri curate, pompieri; ptr Ștefan Moloce, consilier 

- multumim Domnului Dumnezeu ptr asfaltarea str 1 Mai;

- ptr liniste si pace in orasul nostru;

- ptr cresterea nivelului economic prin noi investitori si ptr locuri de munca;

- ptr lucrarea cu copiii si adolescenti.

 

Utile

«  Iulie 2018  »
DLMMJVS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031